Our server will be updated in 5 min., sorry for the bump and inconvenience.

Staverse Jol 800

Build year:  1999

Holland, The Netherland...

Sailing boat for sale

59,500 EUR

  • Connect Yachtbrokers
  • Volmolen
  • 1601 ET Enkhuizen
  • The Netherlands
  • 0228-202030
Quick Contact, log in Send email

Leuke goed onderhouden Staverse Jol 800 welke altijd op zoet water gevaren heeft.

De kuip is ruim en comfortabel, middels de gangboorden welke voorzien van van stevige handgrepen komt u op het ruime voordek. Vanwege de "bolle" boeg is hier veel volume zowel aan dek als onderdeks.

Aan het helmhout en schuifdak is te zien dat er hier met veel ambacht aan gewerkt is door Firma De Scheepsbouwers in Werkendam. Voor eenvoudigere bediening is er een rolreef installatie geplaats voor de genua. In de kuip eens een autopilot geplaatst van Raymarine SPX5 welke haar goed op koers kan houden.

Het interieur is in goede staat en voelt gezellig en warm aan. Zo is het kombuis voorzien van 3-pits gasfornuis, rvs spoelbak en coolbox. De salonbanken zijn eenvoudig aan te passen naar extra slaapplek. Het afsluitbare toilet (voorzien van RVS vuilwatertank) bevind zich ter hoogte van de mast. Hiertegenover een een ruime hangkast geplaatst. In de boeg zijn 2 bedden, aan stuurdboord een twijfelaar en aan bakboord een 1-persoons bed. In alle vertrekken bevinden zich uitgangen van de Trumatic gaskachel.

Bent u op zoek naar een Staverse Jol, platbodem of andere klassiek zeiljacht? Dan is deze Staverse Jol zeker een bezichtiging waard!

Specifications

Materiale / unit

Hull type

Steel

Length

8.00

Beam

3.20

Deplacement

6500

Depth

0.90

Motor & technic

Engine

Deutz

Total power

22

Engine place

Inboard

Engine hours

2465

Fuel

Diesel