Our server will be updated in 5 min., sorry for the bump and inconvenience.

Pilot 44

Build year:  1996

Holland, The Netherland...

Motor boat for sale

168,000 EUR

  • Breitner Yacht Brokers
  • Breitnerlaan 14
  • 3582 HB Utrecht
  • The Netherlands
  • +31 (0)637139954
Quick Contact, log in Send email

Zeewaardige, stabiele motorkruiser die door haar beperkte kruiphoogte ook geschikt is voor de Franse kanalen. De bekleding is volledig vernieuwd. De BTW is aantoonbaar betaald. Voorzien van veel opties.

​Door de dubbele beglazing, goede isolatie en een op afstand bedienbare cv-ketel van hoge capaciteit is dit schip permanent te gebruiken. Zeer veel leefruimte zowel buiten op het ruime achterdek als in de riante stuurhut met mooie hoekbank en stuurstand. Verder naar beneden is daar de uitgebreide langskombuis en de hoofdkajuit met ruime bank en veel bergruimte. In het middenschip is de machinekamer met een zware Iveco hoofdmotor. Achter is een tweede hut en een ruime bergplaats voor bij voorbeeld fietsen en dergelijke. Veel van de filtersytemen zijn dubbel uitgevoerd. In de motorruimte zijn ook de comfortabele Kobola verwarming, de krachtige vernieuwde generator en elektrische installaties ondergebracht. Schip heeft een grote reis gemaakt via Rijn en Donau, Zwarte zee, Middelandse zee en via de Franse kanalen weer terug. Het verfsysteem binnen en buiten is in optimale staat. 

Commentaar makelaar: Bijzonder comfortabel, stoer motorjacht. Recent zijn onder meer alle toiletten, slangen en -klemmen vernieuwd, is er een geluidsarme zwaardere generator geplaatst en is de vuilwatertank vervangen door een kunststof tank. Geschikt voor varen op ruim water en continue bewoning. Vooral de leefruimte ademt ruimte en luxe. 

 

English

Seaworthy, stable motor cruiser with its limited height also suitable for the French canals. The upholstery has been completely renewed. The VAT has demonstrably been paid. Many options are included.

Due to the double glazing, good insulation and a remote-controlled boiler of high capacity, this ship can be used permanently. Lots of living space both outside on the spacious aft deck and in the spacious wheelhouse with beautiful corner bench and helm. Further down is the extensive long galley and the

Specifications

Materiale / unit

Hull type

Steel

Length

13.84

Beam

4.20

Depth

1.35

Motor & technic

Engine

Iveco

Total power

140

Engine year

1996

Engine count

1

Engine place

Inboard

Engine hours

6500

Fuel

Diesel